Contact
Dingezz Visuals
Johan Dingemanse
Johan@dingezz.nl
Tel: +31623820338

Over

Dingezz Visuals is het geesteskind van de Nederlandse licht kunstenaar Johan Dingemanse. Het werk van Dingezz Visuals bevind zich op het grensvlak tussen kunst en techniek.  De rode draad door zijn werk is dat alles iets met licht heeft te maken, een aantal installaties zijn geïnspireerd door sci-fi en de ruimtevaart, een andere set verteld zijn verhaal met water, licht,  projectie en muziek

Vaak met een verhaaltje, soms gewoon omdat het visueel mooi, of technisch interessant is

Dingezz Visuals is gespecialiseerd in het omzetten van een concept in een visueel product, voor het bronmateriaal werken we vaak samen met grafisch ontwerpers al het andere wordt in eigen beheer gemaakt, animaties, film en veel in huis ontwikkelde hard en software. De visie over hoe het eindproduct er uit moet zien is leidend, als het daarvoor nodig is een script te schrijven, met een camera op pad te gaan of zelf lichtsturingen te maken dan doen we dat.

In ons portfolio vindt je een diverse soorten lichtkunst, zo is er vrij eigen werk waarvan het meeste te huur is. eenmalige opdrachten voor klanten in een specifiek thema – vaak object mappings icm animatie – en af en toe wat ondersteuning voor de culturele sector, denk aan een logo animaties, een geanimeerde backdrop of advies over licht sfeer en decoratie.

Een keer brainstormen over een idee? of heb je een concrete opdracht? we horen het graag!

Team Dingezz Visuals

Deze website gebruikt functionele en analytische cookes voor website optimalisatie en statistieken. meer uitleg